HACCP
Wij bezitten een goedgekeurd HACCP-plan en onze producten voldoen volledig aan de EG- eisen.
- HACCP is een voedselveiligheidssysteem. Bedrijven die met voedsel omgaan voorkomen hiermee dat de veiligheid van het voedsel in gevaar komt. Van elke fase in de productie brengt het bedrijf in kaart wat er fout kan gaan en hoe dit kan worden voorkomen.
Meer over HACCP.
EG-erkenning
- In het kader van voedselveiligheid is volgens de Europese Unie verplicht gesteld dat levensmiddelen van dierlijke oorsprong een EG-erkenningsnummer dienen bevatten.
Dit EG-erkenningsnummer geeft aan bij welk bedrijf de levensmiddelen ter verwerking zijn geweest. De EG-erkenning laat daarnaast zien dat het bedrijf, wat hygiëne betreft, onder toezicht van de EU staat.
We staan geregistreerd binnen de EU
U vind ons onder nummer NL 735 EEG
Op de site van de Rijksoverheid kijkt u op de pagina
‘levensmiddelen-overzicht-bedrijven‘ onder sectie VI bij vleesproducten
Daar vind u een link naar een .pdf document; Be- en Verwerkingsbedrijf
Daarin staan we vermeld op pagina 14 onder nummer 735.
Onderstaand vind u de link naar het overzicht.
(bijgewerkt op 29-08-2017)
Overzicht van bedrijven
Uit de lijst van bedrijven met een erkenning overeenkomstig Verordening (EG) nr. 853/2004 of andere levensmiddelen-regelgeving van de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit.
Heeft u het kunnen vinden?
We hopen dat het in de smaak valt!
Bedankt voor uw bezoek.